STN EG 202 009-2 V1.1.1: 2008 (87 2009), Používateľská skupina. Kvalita telekomunikačných služieb Časť 2 Parametre určené pre používateľa špecifickej služby - Kukučka, Ignác; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu EG 202 009-2: 2002 V1.1.1