STN EG 202 009-3 V1.1.1: 2008 (87 2009), Používateľská skupina. Kvalita telekomunikačných služieb Časť 3 Vzor dohody o úrovni služby (SLA) - Kukučka, Ignác; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu EG 202 009-3: 2002 V1.1.1
Názov z disku
Spracovateľ: Ignác Kukučka, Milan Legíň. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty