STN TS 102 164 V1.3.1: 2008 (87 2164), Telekomunikačné a internetové konvergované služby a protokoly na zdokonalené siete (TISPAN). Protokoly na určenie polohy zdroja tiesňového volania [OMA-TS-MLP-V3_2-20051124-C] - Francisci, Cyril; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 102 164: 2006 V1.3.1