STN TS 102 164 V1.3.1: 2008 (87 2164), Telekomunikačné a internetové konvergované služby a protokoly na zdokonalené siete (TISPAN). Protokoly na určenie polohy zdroja tiesňového volania [OMA-TS-MLP-V3_2-20051124-C] - Francisci, Cyril; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 102 164: 2006 V1.3.1
Názov z disku
Spracovateľ: Cyril Francisci, Milan Legíň. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty