STN TS 123 107 V6.4.0: 2008 (87 3107), Digitálny bunkový telekomunikačný systém (Fáza 2+). Univerzálny systém pohyblivých telekomunikácií (UMTS). Koncepcia a architektúra kvality služby (QoS) (3GPP TS 23.107 verzia 6.4.0, vydanie 6) - Francisci, Cyril; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu TS 123 107: 2006 V6.4.0
Názov z disku
Spracovateľ: Cyril Francisci, Milan Legíň. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty