STN P CEN/TS 15224: 2008 (01 0336), Zdravotné služby. Systémy manažérstva kvality. Návod na používanie normy EN ISO 9001: 2000. - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15224: 2007
Spracovateľ: Ľudmila Bílá. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Táto predbežná norma je určená na overenie
Keywords: normy