TNI CEN/TR 15592: 2008 (01 0337), Technická normalizačná informácia. Zdravotné služby. Systémy manažérstva kvality. Návod na používanie normy EN ISO 9004: 2000 prí zlepšovaní zdravotných služieb (CEN/TR 15592: 2007). - Bílá, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CEN/TR 15592: 2007