TNI CEN/TR 15592: 2008 (01 0337), Technická normalizačná informácia. Zdravotné služby. Systémy manažérstva kvality. Návod na používanie normy EN ISO 9004: 2000 prí zlepšovaní zdravotných služieb (CEN/TR 15592: 2007). - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CEN/TR 15592: 2007
Norma je zrušená od 1.9.2022
Spracovateľ: Ľudmila Bílá. Technická komisia: TK 22 Kvalita
Keywords: normy