TNI CEN ISO/TR 3834-6: 2008 (05 0410), Technická normalizačná informácia. Požiadavky na kvalitu tavného zvárania kovových materiálov Časť 6 Návod na zavedenie normy ISO 3834 ((ISO/TR 3834-6: 2007) - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CEN ISO/TR 3834-6: 2007