TNI CEN ISO/TR 3834-6: 2008 (05 0410), Technická normalizačná informácia. Požiadavky na kvalitu tavného zvárania kovových materiálov Časť 6 Návod na zavedenie normy ISO 3834 ((ISO/TR 3834-6: 2007) - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CEN ISO/TR 3834-6: 2007
Táto technická normalizačná informácia nahrádza TNI CR 13576 z novembra 2001
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy