STN EN 1886: 2008 (12 7002), Vetranie budov. Jednotky na úpravu vzduchu. Mechanické vlastnosti. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1886: 2007