STN EN 1886: 2008 (12 7002), Vetranie budov. Jednotky na úpravu vzduchu. Mechanické vlastnosti. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1886: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1886 z októbra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy