STN EN 598: 2008 (13 8101), Rúry, tvarovky, príslušenstvo z tvárnej liatiny a ich spoje na kanalizačné potrubia. Požiadavky a skúšobné metódy. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 598: 2007