STN EN 50155: 2008 (33 3555), Dráhové aplikácie. Elektronické zariadenia koľajových vozidiel. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50155: 2007