STN EN 50155: 2008 (33 3555), Dráhové aplikácie. Elektronické zariadenia koľajových vozidiel. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50155: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 50155 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 50155 z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy