TNI CLC/TR 50488: 2008 (34 1506), Technická normalizačná informácia. Dráhové aplikácie. Bezpečnostné opatrenia pre osoby pracujúce na vrchných trolejových vedeniach alebo v ich blízkosti. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú verziu CLC/TR 50488: 2006