STN EN 50162: 2008 (34 1507), Ochrana proti korózii bludným prúdom z jednosmerných prúdových sústav. - Melíš, Maroš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50162: 2004