STN 35 4701-2: 2008, Nízkonapäťové poistky Časť 2 Doplnkové požiadavky na poistky používané kvalifikovanou obsluhou (poistky prevažne na priemyselné použitie). Príklady normalizovaných systémov poistiek A až I - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 60269-2: 2007 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 35 4701-2-1 z mája 2006 v celom rozsahu a súčasne čiastočne nahrádza STN EN 60269-2 z februára 2000. STN 35 4701-2-1 z mája 2006 a STN EN 60269-2 z februára 2000 sa môžu súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN 35 4701-2 z júna 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 9. 2013
Keywords: normy