STN 35 4701-3: 2008, Nízkonapäťové poistky Časť 3 Doplnkové požiadavky na poistky používané nekvalifikovanou obsluhou (poistky prevažne na domové a podobné použitie). Príklady normalizovaných systémov poistiek A až F - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 60269-3: 2007 v slovenskom jazyku