STN 35 4701-3: 2008, Nízkonapäťové poistky Časť 3 Doplnkové požiadavky na poistky používané nekvalifikovanou obsluhou (poistky prevažne na domové a podobné použitie). Príklady normalizovaných systémov poistiek A až F - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje HD 60269-3: 2007 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 35 4701-3-1 z decembra 2005 v celom rozsahu a súčasne čiastočne nahrádza STN EN 60269-3 z januára 2000. STN 35 4701-3-1 z decembra 2005 a STN EN 60269-3 z januára 2000 sa môžu súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN 35 4701-3 z júna 2011 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1.9. 2013
Keywords: normy