STN EN 15193: 2008 (36 0460), Energetická hospodárnosť budov. Energetické požiadavky na osvetlenie. - Gašparovský, Dionýz; Rakovský, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15193: 2007