STN EN 15193: 2008 (36 0460), Energetická hospodárnosť budov. Energetické požiadavky na osvetlenie. - Gašparovský, Dionýz; Rakovský, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15193: 2007
Spracovateľ: Dionýz Gašparovský, Štefan Rakovský. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Norma je nahradená normou STN EN 15193-1 z októbra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy