STN EN 1775: 2008 (38 6408), Zásobovanie plynom. Plynovody na zásobovanie budov. Maximálny prevádzkový tlak menší alebo rovný 5 bar. Odporúčania na prevádzku. - Hrivík, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1775: 2007