STN EN 573-3: 2008 (42 0673), Hliník a zliatiny hliníka. Chemické zloženie a druhy tvárnených výrobkov Časť 3 Chemické zloženie a druhy výrobkov - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 573-3: 2007