STN EN 573-3: 2008 (42 0673), Hliník a zliatiny hliníka. Chemické zloženie a druhy tvárnených výrobkov Časť 3 Chemické zloženie a druhy výrobkov - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 573-3: 2007
Táto norma nahrádza STN 573-3 z júla 2004 a STN EN 573-4 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy