STN EN 10273: 2008 (42 1030), Zvariteľné oceľové tyče valcované za tepla na tlakové účely s určenými vlastnosťami pri zvýšenej teplote. - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10273: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 10273 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komsia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy