STN EN ISO 14855-1: 2008 (64 8003), Stanovenie úplnej aeróbnej biodegradability plastových materiálov za podmienok kontrolovaného kompostovania. Metóda analýzou uvoľneného oxidu uhličitého Časť 1 Všeobecná metóda (ISO 14855-1: 2005) - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14855-1: 2007