STN EN ISO 14855-1: 2008 (64 8003), Stanovenie úplnej aeróbnej biodegradability plastových materiálov za podmienok kontrolovaného kompostovania. Metóda analýzou uvoľneného oxidu uhličitého Časť 1 Všeobecná metóda (ISO 14855-1: 2005) - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14855-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14855 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2010
Keywords: normy