STN ISO ISO 14596: 2008 (65 6115), Ropné výrobky. Stanovenie obsahu síry. Vlnovodĺžková disperzná röntgenová fluoroscenčná spektrometria (ISO 14596: 2007). - Kačmárová, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14596: 2007