STN ISO ISO 14596: 2008 (65 6115), Ropné výrobky. Stanovenie obsahu síry. Vlnovodĺžková disperzná röntgenová fluoroscenčná spektrometria (ISO 14596: 2007). - Kačmárová, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14596: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14596 + AC1 z januára 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Kačmárová. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy