STN EN 450-1 + A1: 2008 (72 2064), Popolček do betónu Časť 1 Definícia, špecifikácie a kritériá zhody (Konsolidovaný text) - Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 450-1: 2005 + A1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 450-1 z októbra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 450-1 z apríla 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy