STN EN 1486: 2008 (83 2747), Ochranné odevy pre hasičov. Skúšobné metódy a požiadavky na reflexný odev na špeciálne hasenie ohňa. - Krajčovičová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1486: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1486 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jana Krajčovičová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy