STN OHSAS 18001: 2008 (83 3000), Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Požiadavky. - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou OHSAS 18001: 2007 a je vydaná so súhlasom Britského normalizačného inštitútu (BSI)