STN OHSAS 18001: 2008 (83 3000), Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Požiadavky. - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou OHSAS 18001: 2007 a je vydaná so súhlasom Britského normalizačného inštitútu (BSI)
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Norma je nahradená normou STN OHSAS 18001 z októbra 2009 v celom rozsahu
Keywords: normy