STN EN 13138-3: 2008 (83 2867), Nadnášacie pomôcky na vyučovanie plávania Časť 3 Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na plávajúce sedadlá, v ktorých sú deti - Vyskočil, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13138-3: 2007