STN EN 13138-3: 2008 (83 2867), Nadnášacie pomôcky na vyučovanie plávania Časť 3 Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na plávajúce sedadlá, v ktorých sú deti - Vyskočil, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13138-3: 2007
Táto norma je preložená z nemeckej verzie
Táto norma nahrádza STN EN 13138-3 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Vyskočil. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy