STN EN ISO 14121-1: 2008 (83 3008), Bezpečnosť strojov. Posudzovanie rizika Časť 1 Princípy (ISO 14121-1: 2007) - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14121-1: 2007