STN EN ISO 14121-1: 2008 (83 3008), Bezpečnosť strojov. Posudzovanie rizika Časť 1 Princípy (ISO 14121-1: 2007) - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14121-1: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1050 z augusta 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Norma je nahradená normou STN EN ISO 12100 z júna 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy