STN EN ISO 15996/A1: 2008 (07 8607), Fľaše na plyny. Ventily na zvyškový tlak. Všeobecné požiadavky a typová skúška. Zmena A1 (ISO 15996: 2005/Amd 1: 2007). - Bendis, Robert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN ISO 15996: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15996: 2005/A1: 2007
Spracovateľ: Robert Bendis. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy