STN EN 61008-1/IS1: 2008 (35 4182), Prúdové chrániče bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosti a na podobné použitie (RCCB) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Interpretačný list IS1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Tento interpretačný list IS1 k STN EN 61008-1: 2005 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 61008-1: 2004/IS1: 2007