STN EN 61008-1/IS1: 2008 (35 4182), Prúdové chrániče bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosti a na podobné použitie (RCCB) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Interpretačný list IS1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Tento interpretačný list IS1 k STN EN 61008-1: 2005 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 61008-1: 2004/IS1: 2007
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy