STN EN 61008-1/A11: 2008 (35 4182), Prúdové chrániče bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosti a na podobné použitie (RCCB) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A11 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A11 STN EN 61008-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 61008-1: 2004/A11: 2007