STN EN 60745-2-9/A11: 2008 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-9 Osobitné požiadavky na závitorezy. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-9: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-9: 2003/A11: 2007