STN EN 1993-1-2/NA: 2008 (73 1401), Eurokód 2. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Olbřímek, Juraj; Štujberová, Magdaléna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-2: 2007