STN EN 1762: 2004 (63 5438), Gumové hadice a hadice s koncovkami na skvapalnený ropný plyn LPG (v kvapalnej alebo plynnej fáze) a na zemný plyn do 25 bar (2,5 Mpa). Špecifikácia. - Sitková, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Guma a výrobky z gumy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto národná norma je slovenskou verziou EN 1762: 2003. Európska norma EN 1762: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1762 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Zuzana Sitková. Technická komisia: TK 35 Guma a výrobky z gumy
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2008
Keywords: normy