STN EN ISO 3166-1: 2008 (01 0190), Kódy názvov krajín a ich častí Časť 1 Kódy krajín (ISO 3166-1: 2006) - Kováčová, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3166-1: 2006