STN EN ISO 3166-1: 2008 (01 0190), Kódy názvov krajín a ich častí Časť 1 Kódy krajín (ISO 3166-1: 2006) - Kováčová, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3166-1: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 3166-1 z októbra 2007 a STN 01 0190 z júla 1985 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Kováčová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy