STN ISO 3534-1: 2008 (01 0216), Štatistika. Slovník a značky Časť 1 Všeobecné štatistické termíny a termíny používané v teórii pravdepodobnosti - Janiga, Ivan; Horníková, Adriana; Terek, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3534-1: 2006