STN EN 15450: 2008 (06 0321), Vykurovacie systémy v budovách. Navrhovanie vykurovacích systémov s tepelnými čerpadlami. - Košičanová, Danica (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15450: 2007