STN EN 15450: 2008 (06 0321), Vykurovacie systémy v budovách. Navrhovanie vykurovacích systémov s tepelnými čerpadlami. - Košičanová, Danica; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 92 Vykurovacie systémy v budovách (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15450: 2007
Spracovateľ: Danica Košičanová. Technická komisia: TK 92 Vykurovacie systémy v budovách
Keywords: normy